04 квітня 2014

Два мільйони доларів хабара за посаду в обласному управлінні?

З перемогою Майдану, у більшості жителів України з'явилася надія на те, що з приходом нової влади, в країні, керівництво якої заявляє і робить конкретні кроки до того, щоб Україна найближчим часом стала повноправним членом Європейського союзу, настав довгоочікуваний правовий порядок. Навряд чи хтось в Євросоюзі чекає Україну, в якій, як це було донедавна при керівниках регіоналів, «правлять балом» хабарники і корупціонери ...

Сьогодні наша розповідь про те, як продаються і купуються посади в Київському обласному управлінні лісового та мисливського господарства, хоча правильно буде сказати, про те, що мова сьогодні піде про директора ДП «ДИМЕРСЬКИЙ лесгосп» Глушенко Василя Івановича ...

А починалося все з того, що до редакції ТВ «Щит і меч України» звернувся один із співробітників цієї державної установи, який за його словами «... не може миритися з тим, що хабарник і корупціонер Глушенко В.І. »Заробивши» на продажу лісу десятки мільйонів доларів?! і практично, розваливши вручене йому підприємство при і «указівку» керівництва ПР, рветься до влади і замість того, що б покаятися в гріхах з незаконного продажу і вирубці лісу, намагаючись піти від кримінальної відповідальності за скоєне. Прицьому практично домовився, за його словами, з керівництвом Державного Агенства лісових ресурсів України про те, що за хабар у 2 мільйони доларів США очолить Київське Обласне Управління лісового та мисливського господарства ...????!!



На наше запитання до співрозмовника, про те, з ким же домовлявся пан Глушенко В.І., співрозмовник промовчав і погодився назвати прізвище людини, кому призначалася хабар, на його думку, з однією умовою, що б ми у своїй статті не називали його по імені та по батькові.

Ніяких гарантій співрозмовнику ми не давали, але при цьому попередили, що якщо він відмовиться назвати П.І.Б. державного службовця, то ми не будемо размещяют цю інформації у себе на сайті.

Яке було наше здивування, коли співрозмовник назвав прізвища не кого небудь, а Народного Депутата України від ГО »Свобода» Чернякова Валерія Вікторовича.


0 коммент.:

Дописати коментар