11 листопада 2014

Держлісагентство веде антидержавну політику, - Всеукраїнська асоціація деревообробних підприємств

Всеукраїнська асоціація деревообробних підприємств заявляє, що Державне агентство лісових ресурсів України веде антидержавну політику, яка призводить до знищення деревообробних компаній в Україні. Про це йдеться в повідомленні асоціації.

"Масовий вивіз сировини в необробленому вигляді за межі України призвів до штучного дефіциту сировини на внутрішньому ринку, а також невиправданого підняття цін на аукціонах з продажу деревини. Дана ситуація робить українські деревообробні компанії неконкурентоспроможними на європейському і світовому ринках. Багато компаній закриваються, люди втрачають робочі місця, а держава недоотримує до бюджету величезна кількість податків", - йдеться в повідомленні.

Малий і середній бізнес при сформованій ситуації в недалекому майбутньому приречений на вимирання. На захист прав деревообробних компаній стала Всеукраїнська асоціація деревообробних підприємств. Українським деревообробним компаніям залишилося небагато часу до того, як підпишеться економічна частина європейської угоди, і тоді на український ринок зайдуть світові гравці і конкуренція посилиться в рази. Трохи більше року є для стабілізації ринку та можливості зміцніти", - резюмує Всеукраїнська асоціація деревообробних підприємств.

http://www.rbc.ua/ukr/news/economic/assotsiatsiya-derevoobrabatyvayushchih-predpriyatiy-obvinyaet-10112014163700

0 коммент.:

Дописати коментар