25 листопада 2014

Коаліційна Угода і реформування лісової галузі України


ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ
VIII скликання
КОАЛІЦІЙНА УГОДА

УЧАСНИКИ
Ця Коаліційна Угода укладена учасниками коаліції депутатських фракцій, до складу якої входить більшість народних депутатів України від конституційного складу Верховної Ради Україні, які підписали цю Коаліційну Угоду....
...

5. Реформування лісового господарства

5.1. Розділення функцій держави у сфері лісового господарства: функції формування політики, контрольні та господарські функції виконуватимуться різними органами влади (III квартал 2015 року).

5.2. Створення на базі існуючих державних лісогосподарських підприємств єдиної державної лісогосподарської структури, використавши досвід Польщі, Латвії та інших країн з успішним функціонуванням державних лісогосподарських підприємств (I квартал 2016 року).

5.3. Розгляд питання доцільності введення експортного мита на необроблену деревину, розроблення механізмів стимулювання розвитку вітчизняної деревообробної промисловості (II квартал 2015 року).
...
XVII. РЕФОРМА СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ДОВКІЛЛЯМ ТА ІНТЕГРАЦІЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ У ІНШІ ГАЛУЗЕВІ ПОЛІТИКИ

Забезпечення реформи у сфері довкілля для здорової нації та сильної держави

1. Реформи у сфері управління та охорони довкілля

1.1. Реформувати систему управління сферою охорони довкілля, з метою перетворення її на інтегровану систему, яка здатна забезпечити реалізацію проєвропейських реформ та ліквідувати корупційні схеми у сфері управління та охорони довкілля. Координація роботи органів виконавчої влади профільного Міністерства, Державних агентств лісових, водних, земельних ресурсів, ДЕІ, та ін., які виконують функції чи завдання у сфері охорони довкілля, для гармонізації законодавства та ефективного моніторингу довкілля. Відновити державний орган у сфері управління заповідною справою
...

1 коментар:

  1. Ніде в Європі живі дерева не клеймують.Це архаїка і дуже дурна. А програма "ліси України"це суцільна корупція.

    ВідповістиВидалити