16 березня 2015

У Молдові готуються відзначити Міжнародний день лісів

Із 16 по 21 березня 2015 року в Молдові пройде інформаційна кампанія за участь населення у заходах з посадки дерев та захисту біорізноманіття.

З нагоди відзначення Міжнародного дня лісів держкомпанія «Moldsilva» проведе на місцевому та національному рівнях цілий ряд акцій, - повідомляє kp.md. Цієї весни лісові господарства засадять молодими деревами 837 гектарів національного лісового фонду. Всього ж на поточний рік передбачена висадка зелених насаджень на площі в 1530 гектарів. Крім цього «Moldsilva» проведе роботи по природному відновленню лісів на площі в 2772 гектара.

«Ліси є невід'ємним елементом життя, джерелом чистого повітря і генератором води, що допомагає звести до мінімуму зміни клімату. Сталий лісокористування - основна мета національних і міжнародних спеціалізованих структур », - йдеться в прес-релізі, агентства« Moldsilva ».

Міжнародний день лісів заснований Генеральною Асамблеєю ООН у грудні 2012 року. Це глобальна платформа для людей, зацікавлених у збереженні лісу і пом'якшення наслідків глобальної зміни клімату. Свято відзначається щорічно 21 березня.

http://omg.md/index.php?newsid=8259

0 коммент.:

Дописати коментар