27 серпня 2015

Лісівники Житомирщини – учасники АТО отримали нагороди від голови Державного агентства лісових ресурсів України. П'ятеро з них – посмертно

Середа, 26 серпня 2015, 17:25

В такий спосіб очільник лісової галузі Олександр Ковальчук висловив щиру вдячність лісівникам, які брали участь в антитерористичній операції на Сході нашої держави. Нагрудні знаки "Відмінник лісового господарства", Почесні грамоти та Подяки Голови отримали 63 працівники державних лісогосподарських підприємств нашої області. П'ятеро нагороджені посмертно.



"З початку антитерористичної операції майже чотири сотні працівників держлісгоспів були мобілізовані до лав Збройних Сил України і з честю виконали або виконують нині свій громадянський обов’язок, – цитує начальника Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрія Курінського прес-служба управління. – Крім того, кожне підприємство і кожен працівник роблять свій внесок у перемогу. Допомагаємо і армії, і добровольчим батальйонам, і воякам та їх сім'ям, будували фортифікаційні споруди на лінії розмежування, надаємо допомогу у відбудові населених пунктів на підконтрольній Україні території"

http://103fm.com.ua/news/49714

0 коммент.:

Дописати коментар