03 серпня 2015

Олександр Ковальчук: Управління Держлісагентства мають вжити всіх заходів для припинення незаконної вирубки

03.08.2015 10:53

Запобігання незаконній вирубці лісу — першочергове завдання всієї структури Державного агентства лісових ресурсів України. На цьому наголосив Голова відомства Олександр Ковальчук під час засідання колегії агентства.

В рамках засідання колегії було заслухано звіт про підсумки роботи підпорядкованих підприємств за І півріччя 2015 року, який розглядався в розрізі дебіторської та кредиторської заборгованості, стану заробітної плати працівників галузі.



Одне з головних питань, на якому акцентував увагу Олександр Ковальчук стала боротьба з лісовими пожежами та незаконними рубками. «Хочу наголосити, що питання запобігання незаконній вирубці лісу знаходиться на особливому контролі Прем’єр-міністра України. Даю першочергове завдання кожному керівнику управлінь вжити усіх необхідних заходів щодо припинення у своїх областях незаконної вирубки лісу. В термін організувати повідомлення про роботу гарячої лінії в центральному апараті та на місцях», — сказав Голова Держлісагентства, закликавши правоохоронні органи, громадськість та ЗМІ активно залучатися до спільної роботи.

Прес-служба Мінагрополітики






В який термін? - запитання до пресслужби Мінагрополітики

0 коммент.:

Дописати коментар