29 серпня 2015

Лісгоспи Полтавщини готові забезпечити громадян якісними дровами

29 Августа 2015 20:56   40

Нині все більше українців переходять на альтернативні види опалення, аби бути в теплі у холодну пору року. Уже зараз чимало громадян обирають тверде паливо на основі дров. Придбати їх можна у державних лісогосподарських підприємствах.




Усі лісгоспи області реалізують дрова різних деревних порід. Лісівники говорять, що населення намагається ще влітку заготовити дрова. А тому таке паливо користується підвищеним попитом. З початку року уже продано 44,5 тис. куб. м. дров. Найбільшу теплотворність мають дрова твердих порід, а отже, і користуються найбільшим попитом. Проте, і хвойні, і м’яколистяні дрова також досить затребувані. Ціна на них становить від 100 до 240 гривень, залежно від породи та теплотворної здатності.

 Тверде паливо є актуальним у всіх районах області, а особливо в тих, де не скрізь є газове опалення – Семенівський, Глобинський. Також чимало купують дрова у Гадяцькому, Миргородському, Полтавському та інших районах.

 У лісгоспах є достатня кількість дров, щоб задовольнити потреби громадян. А тому, наголошуть лісівники, для їх придбання можна звернутися у будь-яке найближче лісництво, а не вирушати до лісу за самовільним порубом, що тягне за собою відповідальність.

http://strichka.com/item/31491551


0 коммент.:

Дописати коментар