03 серпня 2015

Держлісагентство виступає на боротьбу з лісорубною мафією

Запобігання незаконній вирубці лісу – першочергове завдання Державного агентства лісових ресурсів.

На цьому наголосив голова агентства Олександр Ковальчук.

На засіданні колегії відомства заслухано звіт про підсумки роботи підприємств агентства за І півріччя 2015 року у розрізі дебіторської та кредиторської заборгованості, стану заробітної плати працівників галузі, повідомляє прес-служба.

Головне питання, на якому акцентував увагу Ковальчук, боротьба з лісовими пожежами та незаконними рубками лісів.



«Хочу наголосити, що питання запобігання незаконній вирубці лісу перебуває на особливому контролі у прем’єр-міністра України. Даю першочергове завдання кожному керівнику управлінь вжити усіх необхідних заходів щодо припинення у своїх областях незаконної вирубки лісу. В термін організувати повідомлення про роботу гарячої лінії в центральному апараті та на місцях», - підкреслив голова Держлісагентства, закликавши залучати до роботи правоохоронні органи, громадськість та ЗМІ.

Як повідомляв Укрінформ, тиждень тому прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив створити робочу групу з представників Мінприроди, МВС, Держлісагенства, митних органів, Закарпатської та Чернівецької облдержадміністрацій для перевірки інформації щодо неправомірного вирубування лісів у Карпатському регіоні.

http://www.ukrinform.ua
http://www.derevo.info/news/detail/7269

0 коммент.:

Дописати коментар