20 листопада 2015

Буковинські лісгоспи підтримують захисників

20.11.2015 17:28

Працівники лісгоспів Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства передали через волонтерів у зону Антитерористичної операції майже 600 кг продуктів.

У прес-службі управління повідомили, що на ініціативу відгукнулися всі лісгоспи області. Було зібрано кілька десятків ящиків яблук, картоплі, олії, консервованих грибів, варення та меду. Завдяки волонтерам ці продукти потраплять саме у ті місця, де вони найбільше потрібні, а саме - до солдатів у Красногорівку та Піски, що на Донеччині.


Окрім харчів, лісівники передали в зону АТО інструменти, зокрема -- дві якісні бензопили, призначені для розпилювання дров. Як розповідає волонтер ГО "Буковинська громада" Володимир Дорош, "за весь час Чернівецьке обласне управління лісового та мисливського господарства та лісгоспи чи не найактивніше допомагали хлопцям у зоні АТО. Зараз солдати готуються до зими. Їм важливо мати і яблука, і натуральну консервацію. Важливе й отримання бензопил. Ними, поки ще немає снігу, воїни зможуть заготовити дрова для обігріву".

Голос України

0 коммент.:

Дописати коментар