25 вересня 2017

Херсонський ліс знищують чиновники та кримінальні авторитети - ГО Кордон спілка ветеранів АТО

ГО "Кордон" - спілка Ветеранів АТО та Волонтерів Олешківського району, не зважаючи на всі перепони від очільників влади в районі, продовжує здійснювати патрулювання та виявляти незаконні вирубки лісу в Олешківському районі.

Так, на цьому відео зафіксовано новий факт злочину, що виявлено ГО "Кордон" 21 вересня на території біля сіл Обривка та Корсунка (Новокаховський напрямок). Активісти громадської організації «Кордон» зупинили машину повну свіжоспиляного лісу та викликали поліцію.

Як з’ясувалось, вирубку живого лісу біля полігону в с. Козачі Лагері організував гр. Урманов Микола з особистого дозволу голови Олешківської райдержадміністрації Кравченко-Скалозуб Олени. Як заявлялося владою, ліс пиляється та вивозиться для учасників АТО Олешківського району. Де в Новокаховському районі водій хотів знайти учасників АТО Олешківського району, він пояснити не зміг.

Виникають логічні питання: чому ліс з Олешківського району вивозиться до Новокаховського району? Де подівся весь той ліс, який з серпня місяця пиляють «для учасників АТО Олешківського району» біля полігону в Козачих Лагерях? Чому влада прийняла рішення, що для потреб учасників АТО Олешківського району необхідно пиляти та знищувати живий ліс? Та навіщо прикривати браконьєрську вирубку благородною метою допомоги Атовцям?

Ми шукаємо відповіді та докази, але це дуже не подобається зацікавленим особам.

У справу активно втручається Москаленко Олексій - це відомий з буремних 90-х років в кримінальних колах Херсонщини «авторитет». Він безпосередньо зацікавлений в тому, щоб живий ліс пилявся та фінансові потоки з цього наповнювали кишені місцевих чиновників. Від нього та його «братків» на адресу активу ГО "Кордон" та особисто Олександру Цегельнику надходять погрози фізичної розправи, у разі, якщо ті заважатимуть «робити добру справу» - пиляти ліс.

Ми запевняємо – нас не залякати! Активісти ГО "Кордон" знають, що таке війна! І ми оголошуємо війну всім, хто намагатиметься знищувати ліс!

P.S. І ще одне питання: Любов до чого може об’єднувати мати трьох дітей та кримінального авторитета?

Опубликовано: 25 сент. 2017 г.

0 коммент.:

Дописати коментар