22 грудня 2016

На Рахівщині через лісовози перекривають дороги


Підприємці Рахівщини вимушені протестувати проти примх начальника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерія Мурги, так як останній направив в Рахівський держлісгосп біля 7-ми підприємств із Тячівського району, які працюють на нього! Про це “Трибуну” інформує депутат Рахівської райради Микола Кокіш-Мельник.

Така “ненажерливість” Мурґи і вивела протестувальників на вулицю і змусила перекрити рух лісовозів у селі Видричка, які вивозять лісопродукцію за межі району.

Основні вимоги людей: 1-ша, – повне забезпечення лісу місцевих підприємців, а потім з інших районів



2-га, – проводити аукціон лісу з Рахівського району в м.Рахів(раніше проводили в приміщенні РДА).

3-тя, – в підприємців з Рахівщини невимагати в Закарпатському управлінні лісового та мисливського господарства хабаря від 4 до 6 доларів США за кожен вивезений кубічний метр сировини

4-та, – припинити обласним управлінням лісового господарства брати хабарі 4-6 доларів США від підприємців з сусіднього району, яких держлісгосп вимушений загрузити, а місцеві підприємці із бригадами по 2, а то й 3 місяці тримають людей в безоплатних відпусках бо немає лісу!

Приблизно 80% чоловіків Рахівського району вимушені працювати за межами району в пошуках шматка хліба, так як немає роботи, але начальник Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Мурга своїми діями хоче 98% чоловіків Рахівщини відправити в наймити за межі району.

Тобто, лісоруби Рахівщини сказали “НІ” лісовим підприємствам Мурги, -зазначив Микола Кокіш-Мельник.

Фото rakhivnews.in.ua
Сегодня, 08:40

0 коммент.:

Дописати коментар