13 грудня 2016

Мангер подякував ЗМІ за підтримку мораторію на вирубку лісів



Голова Херсонської облради Владислав Мангер подякував херсонські ЗМІ за підтримку ідеї мораторію на вирубку лісів.

Про це Мангер написав у facebook:

«Дякую журналістам за те, що відгукнулися на заклик обласної ради і «підхопили» тему з мораторієм на вирубку лісів та лісосмуг.

Сьогодні вкрай важливо донести цю інформацію до кожного жителя нашої області. До 30 квітня 2017 року, поки буде діяти термін мораторію, ми всі повинні продумати чітку систему подальших дій. Я знову закликаю керівників лісогосподарств обговорювати з обласною радою це питання не в залах суду, а під час конструктивних нарад. 

Прошу всіх, хто так само, як і ми, зацікавлений у збереженні херсонських лісів, повідомляти нам про факти порушення мораторію. Це наша спільна справа. Це – наше майбутнє».


Опубликовано: 12 дек. 2016 г.

Незаконна вирубка лісу на Херсонщині завдає значної шкоди області, чим завжди викликає широкий резонанс в суспільстві. Однак і новина про ведення тимчасового мораторію на будь-яку, навіть санітарну вирубку лісу та лісосмуг на території регіону викликала не меншу хвилю негативу та невдоволення. Обговорення не вщухають і досі, до речі як і спроби лісівників оскаржити в судовому порядку рішення Херсонської обласної ради. Мовляв, така ініціатива лише погіршить ситуацію та створить проблеми для населення. Ми вирішили розібратись у ситуації та запитали на чий бік пристануть пересічні громадяни

Сьогодні, 17:35
http://oboz.ks.ua/politics/manger-podyakuvav-zmi-za-pidtrimku-moratoriyu-na-virubku-lisiv-121228478

0 коммент.:

Дописати коментар