24 травня 2017

Ліси Верховини тепер під відеонаглядом

Лісівники Міжгірського лісового господарства посилили нагляд за вкритою лісами територією Міжгірського району за допомогою відеонагляду. Оскільки у місцях відпочинку люди часто залишають після себе сміття, а також фіксуються несанкціоновані звалища будівельного і автомобільного сміття.

Директор державного підприємства «Міжгірське лісове господартсво» Іван Барна зазначив, що фотопастки є нашими неоціненними помічниками, оскільки дозвіл камери дозволяє розглянути порушника природоохоронного та лісового законодавства, якщо такий потрапить в поле зору.

"Тому ми активно почали використовуємо їх в нашій роботі. Постійного місця «прописки» у відеокамер в лісі не буде - їх будуть по черзі встановлювати там, де найчастіше відбуваються правопорушення. Про те, що в лісі ведеться відеоспостереження, відвідувачів інформуватимуть відповідні аншлаги", - додав він.

"Дорогі громадяни! Пам'ятайте, що за порушення природоохоронного законодавства доведеться заплатити солідний штраф, так що, перш ніж викинути сміття в ліс або на узбіччя дороги, розпалити багаття в недозволеному місці, незаконно зрубати дерево або яким-небудь ще чином порушити закон, задумайтеся - не потрапите ви в поле зору камери фотофіксації? Адже в такому випадку ніякі відмовки вже не допоможуть", - відзначив Іван Юрійович.

За інформацією прес-служби Закарпатського ОУЛМ
24.05.2017

0 коммент.:

Дописати коментар