24 травня 2017

"О бедном гусаре замолвите слово"

Попередник Кутового про його відставку: Хлопець був не на своєму місці


09:59, 24 травня 2017

Про відставку Кутовий повідомив напередодні



112.ua

Попередник міністра аграрної політики і продовольства Ігор Швайка прокоментував вчорашню відставку глави Мінапк Тараса Кутового. У коментарі "112 Україна" Швайка заявив, що Кутовий "був не на своєму місці".

"Як я ставлюся до такої заяви Кутового? - Хлопець був не на своєму місці. Йому досить добре працювалося в парламенті заступником голови комітету у попередньому скликанні, потім головою комітету з аграрної політики в цьому скликанні. І в принципі, в тій структурі, яка відбудована сьогодні олігархічними кланами, з одного боку яких обслуговує БПП, з іншого - НФ і тимчасові сателіти. Там немає програми, немає виконання, немає законопроектів... Якщо б мене запитували, чи погодився би я працювати в таких умовах, я б відповів категорично ні. Тому що з таким "недалеким" парламентом, який він є сьогодні, недієздатним, недисциплінованим, незібраним, я б не погодився працювати", - заявив екс-міністр.

Вчора, 23 травня, міністр аграрної політики і продовольства Тарас Кутовий подав у відставку. Прем'єр Гройсман, коментуючи таке рішення, заявив, що "йому шкода, але це рішення Кутового".




Горбачов: Кутовий розумно керував міністерством

Сьогодні, 10:05



Міністр аграрної політики та продовольства Тарас Кутовий

Президент Української зернової асоціації (УЗА) Микола Горбачов назвав главу Мінагропроду Тараса Кутового, який подав сьогодні у відставку, ефективним управлінцем. Про це він повідомив в ексклюзивному коментарі виданню Latifundist.com.

«Кожен новий міністр щось привносить і дає для країни. Головна заслуга Кутового в тому, що він не сконцентрував всю владу в одних руках. Він розумно розподілили її між своїми заступниками і розумно керував міністерством», - заявив він.

Горбачов зазначив, що Тарас Кутовий зробив те, що до нього не вдалося зробити багатьом міністрам - зміг дати сільгоспвиробникам компенсації.


https://agropolit.com/news/4553-gorbachov-kutoviy-rozumno-keruvav-ministerstvom

0 коммент.:

Дописати коментар