23 травня 2017

Міністр агрополітики Кутовий біжить зі своєї посади

Він вже написав заяву про свою відставку.

Міністр аграрної політики Тарас Кутовий написав заяву про свою відставку.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Fаcebook.

"Вибір міністра про відставку є абсолютно природним процесом для будь-якої європейської країни і традиційної світовою практикою", – йдеться в повідомленні.

Незважаючи на бажання залишити свою посаду, Кутовий заявляє, що має достатньо знань, енергії і сили зробити для України ще більше.

"Найближчим часом планую зосередитися на питаннях залучення інвестицій в економіку України", – пише міністр.

Відзначимо, що недавно в українських ЗМІ з'явилася інформація про те, що Кутовий веде переговори з Адміністрацією президента про те, щоб очолити Полтавську область. Причиною тому стала незадовільна робота міністра на своїй посаді, який, крім іншого, не зміг впоратися з розповсюдженням по українських селах африканської чуми.

Як повідомлялося раніше, в "Блоці Петра Порошенко" натякають, що прем'єр-міністр Володимир Гройсман ще не скоро буде звітувати в парламенті про рік роботи його уряду.

Сьогодні 21:13


В.Гройсман розповів, коли буде запропонована кандидатура на посаду міністра аграрної політики 

Май 23 21:09 2017

23 травня. УНН. Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що нову кандидатуру на посаду Міністра аграрної політики буде запропонована після консультацій з коаліцією. 

Про це Прем’єр-міністр написав на своєму мікроблозі у Twitter, передає УНН. “Нова кандидатура на посаду Міністра аграрної політики буде запропонована після консультацій з коаліцією, але стратегічна лінія на розвиток вітчизняного аграрного сектору буде однозначно продовжена”, — написав В.Гройсман. 

Як повідомляв УНН, 23 травня міністр агрополітики Тарас Кутовий заявив, що подає у відставку.


Май 23 21:09 2017 

КИЇВ. 23 травня. УНН. Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що шкодує про намір залишити свою посаду міністра аграрної політики Тараса Кутового та подякував йому за спільну роботу. 

Про це В.Гройсман написав на своєму мікроблозі у Twitter, передає УНН. “Міністр аграрної політики Тарас Кутовий повідомив про намір залишити посаду. Мені шкода, але це його рішення. Вдячний за спільну роботу!”, — написав В.Гройсман. 

Як повідомляв УНН, 23 травня міністр агрополітики Тарас Кутовий заявив, що подає у відставку.
http://dneprcity.net


0 коммент.:

Дописати коментар