15 липня 2018

У Миколаївській області рятувальники, правоохоронці та співробітники національного природного парку провели рейд по лісовій зоні

Майже біля кожного лісового масиву встановлені попереджувальні таблички «Бережіть ліс від вогню!». Однак статистика свідчить про те, що громадяни ігнорують звернення.

14 липня співробітники Головного управління ДСНС України у Миколаївській області, спільно із правоохоронцями та представником національного природного парку “Білобережжя Святослава”, провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з відпочиваючими на території лісового масиву Кінбурнської коси.

В ході заходу охоплено значну територію коси, де розмістились, як поодиночні туристи, так і наметові містечка.

В рамках заходу нагадали громадянам про необхідність дотримання правил протипожежної поведінки під час відпочинку, зокрема коли стоїть така спека і встановлений 5- найвищий клас пожежної небезпеки, довели до відома статистику виникнення пожеж в природних екосистемах в поточному році, розповіли про заборону спалювання сухої рослинності.

Також, під час заходу, рятувальники поспілкувалися із дітьми, нагадали про небезпеку ігор із сірниками, запальничками тощо.

На згадку фахівці ДСНС залишили всім, з ким мали нагоду поспілкуватися, інформаційно-просвітницькі листівки із зазначенням основних правил безпечної поведінки та екстреного номеру Служби порятунку «101»!



ГУ ДСНС України у Миколаївській області
Опубліковано: 15.07.2018, 09:19

0 коммент.:

Дописати коментар