31 січня 2019

У Чернівецькій області єгер посварився з браконьєрами і відкрив стрілянину

У Чернівецькій області в с. Нові Драчинці Кіцманського району між єгерем і мисливцями стався конфлікт зі стріляниною. Про це повідомляє прес-служба управління поліції Чернівецької області.

В поліції з'ясували, що в с. Нові Драчинці на виїзді з лісу сталася словесна перепалка між групою осіб, серед яких був 53-річний єгер Кіцманської районної організації ГО Українське товариство мисливців і рибалок.

"Останній під час конфлікту погрожував фізичною розправою опонентам і вистрілив з мисливського карабіна в землю. За словами єгеря, особи, з якими у нього виник конфлікт - браконьєри, які неодноразово порушували правила полювання. Інформація про нанесення тілесних ушкоджень не підтвердилася, в результаті пострілу ніхто з учасників події або інших громадян не постраждав", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею "погроза вбивством". Досудове слідство триває. Поліція перевіряє інформацію про здійснення браконьєрського полювання, вирішується питання про позбавлення дозволів на зброю єгері та інших учасників конфлікту.

0 коммент.:

Дописати коментар