29 січня 2019

У Бережанському лісомисливському господарстві розпочався семінар за 20-годинною програмою


У державному підприємстві «Бережанське лісомисливське господарство» розпочалися навчання з 20-годинної програми з питань охорони праці. 

Слухачі знайомляться з загальними положеннями з питань охорони праці, вивчають інструкції щодо специфіки виконання робіт із підвищеним рівнем небезпеки, перевірки практичних навиків при безпосередньому виконанні робіт підвищеної небезпеки (звалювання дерев, трелювання, розкряжування хлистів, вантажно-розвантажувальні роботи на верхніх та нижніх складах).

28 січня проведено перші заняття з питань охорони праці. До проведення заняття залучено головних спеціалістів підприємства та запрошено фахівців з питань охорони праці – начальника відділу нагляду в АПК та СКС, на транспорті та зв’язку Управління Держпраці у Тернопільській області Петра Гичку, головного державного інспектора цього ж відділу Ігоря Проця та страхового експерта з охорони праці Бережанського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області Юрія Мандрицького.

Під час обговорення заслухано основні вимоги нормативно-правових актів з охорони праці щодо дотримання вимог безпеки під час проведення лісосічних робіт. Звернуто увагу на те, що більшість нещасних випадків зі смертельними наслідками в лісовому господарстві України сталися під час виконання лісосічних і вантажно-розвантажувальних робіт. Основними причинами яких є порушення технологічного процесу та вимог інструкцій з охорони праці.
Розглянуто та проаналізовано типові порушення в охороні праці минулих років.

По закінченні даних навчань буде проведено перевірку знань працівників постійно діючою комісією з охорони праці ДП «Бережанський лісгосп».

Автор: Прес-служба ДП «Бережанський лісгосп»
29.01.2019 12:10 


0 коммент.:

Дописати коментар