30 березня 2019

Худоліївське шкільне лісництво представило Полтавщину на Всеукраїнській конференції «Відтворимо ліси разом»


З 14 по 15 березня 2019 року в Києві відбулася Всеукраїнська науково–практична конференція
«Відтворимо ліси разом» присвячена Міжнародному дню лісу.

В конференції взяли участь, працівники установ лісового господарства, наукові та науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти профільних науково-дослідних установ, методисти та керівники учнівських лісництв, громадськість, інформує Полтавське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Конференція проведена за участі Національного еколого – натуралістичного центру учнівської молоді спільно з Національним університетом біоресурсів і природокористування України та Державним агентством лісових ресурсів України.

Полтавщину представляв керівник Худоліївського шкільного лісництва Микола Козлов, якийпрезентувавши роботу шкільних лісництв, історію його створення та результати роботи за 2017 – 2018 рік ДП «Лубенський лісгосп».

За ініціативну участь у виставці «Лісовідтворення. Пошуки молоді» в рамках Всеукраїнської науково – практичної конференції «Відтворимо ліси разом» була надана подяка Міністерства освіти і науки України національного еколого – натуралістичного центру учнівської молоді колективу ДП «Лубенське лісове господарство» та сертифікат керівнику Худоліївського шкільного лісництва Миколі Козлову за активну участь у конференції.

0 коммент.:

Дописати коментар