06 вересня 2015

Природні багатства Хмельниччини принесли в скарбницю понад 49 мільйонів гривень

06.09.2015 19:26

За результатами роботи 8 місяців до бюджетів усіх рівнів мобілізовано понад 49 мільйонів гривень рентних платежів.

Відтак користувачі «дарами» лісів Хмельниччини збагатили казну на 15 мільйонів гривень. Вагомі перерахування до казни цього ресурсного платежу здійснюють Славутський, Ізяславський, Шепетівський та Летичівський лісгоспи.



За спеціальне використання води з початку року надійшло понад 14 мільйонів гривень. Найбільшим водокористувачем нашої області є ВП ХАЕС ДП „НАЕК Енергоатом ”, яким сплачено до бюджету 6,5 мільйонів гривень плати або 45 відсотків усіх надходжень.

Найбільшу питому вагу в надходженнях рентних платежів займає плата за користування надрами - до зведеного бюджету її надійшло 19 мільйонів гривень. Найбільші суми податку були сплачені такими бюджетоутворюючими платниками як ПАТ „Подільський цемент ”, ПАТ „Волинь – цемент ”, МКП „Хмельницькводоканал “, ПАТ „ Подільські товтри “ та іншими.

Фахівці регіонального представництва ДФС відзначають, що досягнення позитивної динаміки надходжень по природним багатствам до скарбниці є результатом дієвої та плідної співпраці органів ДФС Поділля з бізнес-громадою краю. Адже з одного боку це нові сервісні підходи в адмініструванні, а з іншого – усвідомлення підприємницькою спільнотою необхідності сумлінно та своєчасно сплачувати податки, що, власне, і є показником зростання рівня податкової культури краян.
http://moyagazeta.com/news/a-29073.html

0 коммент.:

Дописати коментар