07 вересня 2015

Wood Invest Forum' 2015: дискусія про майбутнє лісової та деревообробної галузі України

23 вересня 2015 року в Києві зберуться представники органів влади, що опікуються лісовим господарством, фахівці державних лісогосподарських підприємств, лідери деревообробної галузі, міжнародні експерти та аналітики, щоб у жвавій дискусії обговорити актуальні проблеми лісопромислового комплексу України та ініціативи Уряду, що матимуть безпосередній вплив на подальший розвиток галузі лісового господарства та деревообробки.

«Дорожню карту» галузі на найближчий час, стратегії виходу на якісно новий рівень розвитку, загрози та перспективи найближчих законодавчих змін для індустрії, а також фактори, що сприятимуть інвестиційній привабливості лісопромислового комплексу, у тому числі в контексті прийнятого закону про заборону експорту необробленої деревини, будуть обговорювати фахівці з лісового господарства та деревообробки на першому міжнародному форумі Wood Invest Forum’ 2015, який відбудеться 23 вересня у Міжнародному виставковому центрі в рамках 14-ї міжнародної виставки «Лісдеревмаш».



Організатори Форуму – Державне агентство лісових ресурсів України та Всеукраїнська асоціація деревообробних підприємств.

«Розвиток власного виробництва – це важлива складова незалежності держави. Але ефективність деревообробної промисловості в значній мірі визначається ефективністю лісового сектору економіки, тому ми маємо об’єднати зусилля влади і бізнесу для провадження ефективних реформ, що матимуть позитивний вплив як на лісову, так і деревообробну галузь. Форум надасть можливість для висвітлення ключових проблем, що стоять сьогодні на заваді розвитку, та, що головне, пошуку спільних шляхів для їх вирішення», - коментує президент Всеукраїнської асоціації деревообробних підприємств Дмитро Артемчук.

Захід відвідають представники Уряду, що зробить діалог влади і бізнесу ще більш конструктивним і цікавим. До обговорення організатори пропонують «живі», актуальні теми. Адже, вплив законодавчих ініціатив на лісову та деревообробну галузь України, можливості для залучення інвестицій та інноваційного розвитку стосуються кожного, чия діяльність пов’язана з лісовим господарством та деревообробкою.

Wood Invest Forum' 2015 - це перша спеціалізована платформа в лісопромисловому секторі України, створена з метою висвітлення та обговорення проблем лісового господарства і деревообробної галузі України, а також покликана стати своєрідним майданчиком для забезпечення прозорих комунікаційних процесів в діалозі "влада-бізнес" та "влада-інвестор".

Зареєструватись для участі у заході можна на сторінці Форуму – www.woodinvest.in.ua.

0 коммент.:

Дописати коментар