21 вересня 2015

У Києві пройде головний форум індустрії деревообробки та лісового господарства LISDEREVMASH

З 22 по 25 вересня в Києві проходитиме Всеукраїнський форум лісової та деревообробної галузі LISDEREVMASH, який включає міжнародну спеціалізовану виставку обладнання для лісопромислового комплексу, а також виставку технологій для виробництва енергії з деревини WoodEnergy.

На виставках представлені більше сотні компаній з 15 країн світу. Відвідувачі зможуть ознайомитися з широким спектром обладнання, інструменту та матеріалів для деревообробки і виробництва меблів, а також технологіями виготовлення біопалива та опалювальними установками, що працюють на ньому. На відкритому майданчику розмістяться великогабаритні верстати та спецмашини для заготівлі деревини і утилізації відходів. Тут же відбудуться видовищні заходи – виступи різьбярів по дереву і фінал конкурсу майстерності керування пилорамними верстатами «Wood-Mizer Sport Cup 2015».


До ділової програми Форуму увійшли: галузева конференція «Біопаливо – реальна альтернатива традиційним джерелам енергії» та Перший форум деревообробників «Лісова і деревообробна галузь – реформи, інвестиції, інновації».


Варто відзначити, що у 2015 році кількість експонентів виставки LISDEREVMASH відчутно перевищить показник попереднього року. При цьому їх число збільшиться як за рахунок постійних учасників, які повернулися до лав експонентів, так і за рахунок нових компаній. У LISDEREVMASH 2015 візьме участь понад 110 компаній з 15 країн світу, в тому числі України, Австрії, Білорусі, Німеччини, Італії, Латвії, Литви, Туреччини, Франції та інших.
Відвідувачі побачать широке коло всесвітньо відомих брендів, представлених на стендах іноземних компаній, їх офіційних дилерів і постачальників. Серед них  FOREZIENNE, LEDINEK, POLYTECHNIK, SIA RMP, SERRA, АКЗО НОБЕЛЬ, ДОЛІНЬО (SCM Group), LEITZ, LEUCO УКРАЇНА, МАРКЕТЛІС, СТАНКОДНІПРО, ФЕЛЬДЕР ГРУП УКРАЇНА та багато інших.
Як головна виставка індустрії лісового господарства та деревообробки, LISDEREVMASH охоплює весь спектр необхідного технологічного обладнання, матеріалів та супутніх товарів. В експозиції представлено чотири основних тематичних напрямки:

WoodMachinery – обладнання та інструмент для лісового господарства, первинної обробки деревини, виготовлення столярних виробів, а також спецтехніка для лісового та садово-паркового господарства;

FurniTech – все для виробництва меблів: обладнання, інструмент, матеріали, фурнітура та комплектуючі, клейові й лакофарбові матеріали;

WoodProduct – лісо- та пиломатеріали, погонажні та столярні вироби, дерев'яні заготовки;

WoodEnergy – твердопаливні котли, обладнання для утилізації деревних відходів та виробництва біопалива, а також безпосередньо паливо – пелети та брикети.

Головне завдання LISDEREVMASH – надати можливість фахівцям галузі ознайомитися з сучасними технологіями та обладнанням, представленими на ринку. І, що особливо приємно, цього року відвідувачі побачать ряд новинок, які лише кілька місяців тому експонувалися на головній європейській виставці деревообробних технологій LIGNA в Ганновері (Німеччина).

Новинки виставки:

Багато провідних виробників у цьому році зосередилися на удосконаленні своїх кращих моделей устаткування.

Компанія «ДОЛІНЬО» презентує нову версію обробного центру з ЧПК TECH Z5 італійського бренду SCM Group. Верстат оснащений унікальним 5-осьовим електрошпинделем серії Prisma 5, який поєднує в собі малі габарити, високі механічні характеристики й потужність. В оновленому TECH Z5 також реалізована система механічної фіксації чашок на консолях без використання вакуумного насоса, і встановлено спеціальний робочий стіл серії TVN, який легко переобладнується під різні операції.

Компанія «МАРКЕТЛІС», у свою чергу, представить оновлену версію верстата ALTENDORF F45. Тут реалізовано низку нових конструктивних рішень: з'явилася можливість нахилу пильного вузла в обидві сторони, поліпшена система управління верстатом – з наочним відображенням інформації на екрані і USB інтерфейсом для швидкої передачі даних.

Компанія «СТАНКОДНІПРО» буде демонструвати фрезерний центр з ЧПК Biesse Rover K – оновлену версію однієї з головних прем'єр LISDEREVMASH 2013 – верстата Rover A. У новому верстаті реалізована портальна система руху по осі «Х», яка знижує навантаження на привід і збільшує точність обробки, а також оновлений привід осі «С» - більш легкий і точний.

На відкритому майданчику LISDEREVMASH за традицією експонуватиметься великогабаритна техніка і спецмашини для лісового господарства.

Компанія «Д ЛАЙТ» представить техніку провідних українських та європейських виробників. Серед них: маніпулятор DL-70 Z (Україна), лебідка Tajfun EGV 55 AHK (Словенія), причіп DL-10 Forester (Україна) з маніпулятором Palms-670 (Естонія), дробарка Farmi 260/2 HF-EL (Фінляндія), колун Tajfun RCA-400 JOY (Словенія). І, що важливо, всю цю техніку відвідувачі зможуть побачити в роботі.

Українська компанія «LIGO» покаже гостям LISDEREVMASH новинки з нещодавньої виставки у Німеччині. Зокрема, тут буде експонуватися лінія переробки тонкомірної сировини MEBOR, яка складається з брусувального і багатопільного верстатів, і транспортера. Лінія має високу продуктивність роботи, при цьому керується лише одним оператором.

Відкритий майданчик LISDEREVMASH 2015 стане не тільки місцем демонстрації верстатів, але також і епіцентром яскравих шоу. 23 вересня тут відбудеться фінал конкурсу майстерності керування пилорамними верстатами «Wood-Mizer Sport Cup 2015», організованого компанією «MOST-Україна». Кращі команди-переможці відбіркового туру позмагаються за право виграти верстат LT-15. А в перенесенні великих багатотонних колод майстрам допоможе команда українських стронгменів на чолі з Василем Вірастюком.

Компанія «ПОДІЛЛЯ ПАРК», офіційний дилер ТМ STIHL в Україні щоденно проводитиме професійні шоу STIHL з віртуозного володіння ріжучим інструментом. Зі звичайної колоди різьбярі створять дерев'яні скульптури за допомогою... бензопили!

Не менш насиченою буде і ділова програма Форуму.

23 вересня пройде Перший міжнародний форум «Лісова та деревообробна галузь України – реформи, інвестиції, інновації». Захід присвячений обговоренню сьогодення та майбутнього української лісової галузі. З доповідями виступлять представники Державного агентства лісових ресурсів України і галузевих організацій.

Третій виставковий день, 24 вересня, буде присвячений найактуальнішій тематиці – використанню біопалива (зокрема, деревинного) для опалювання об’єктів ЖКГ, підприємств та приватних садиб, і заміщення традиційних джерел енергії (газу). В рамках виставки WoodEnergy відбудеться галузева конференція «Біопаливо – реальна альтернатива традиційним джерелам енергії». У конференції візьмуть участь представники Міністерства регіонального розвитку та будівництва України, Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг, «Ощадбанку» та комерційних підприємств, що пропонують опалювальні системи та біопаливо.

Міжнародний Форум LISDEREVMASH довгі роки залишається однією з головних подій вітчизняної галузі деревообробки. Захід проходить за підтримки Державного агентства лісових ресурсів України, а також Української асоціації деревообробного обладнання «УАДО». На міжнародній арені підтримку виставці надають Європейська федерація виробників деревообробного обладнання EUMABOIS і профільні асоціації Італії (ACIMALL) та Іспанії (AFEMMA). Крім того, LISDEREVMASH є єдиним в Україні заходом деревообробної тематики, що пройшов сертифікацію на відповідність стандартам Всесвітньої асоціації виставкової індустрії UFI.
http://www.derevo.info/news/detail/7314

0 коммент.:

Дописати коментар