28 вересня 2015

Деревину для військових на Волині проситимуть у приватних підприємств

Влада проситиме приватні лісопереробні підприємства поділитись деревиною з учасниками АТО та пільговиками. Про це стало відомо сьогодні, 28 вересня, під час оперативної наради в голови Волинської ОДА.

Виконувач обов’язків обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко повідомив, що станом на сьогодні працівники лісової охорони заготовили та завезли деревину для 1300 сімей учасників АТО. До кінця тижня планується повністю забезпечити дровами цю категорію населення.


Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик своєю чергою зазначив, що особливу увагу лісівники повинні звернути саме на сім’ї загиблих військових, сім’ї тих, які зараз проходять службу, демобілізованих, пільгові категорії населення.

Також посадовець зауважив, що в області є чимало лісогосподарських підприємств приватної власності, які отримали в користування лісові ресурси.

Відтак, очільник області вважає, що управління лісового та мисливського господарства, екологічна інспекція та управління екології ОДА повинні попросити приватні підприємства надати допомогу вище зазначеним категоріям населення.

За його словами, у значної частини цих підприємств є багато відходів деревини, які можна було б використати в якості палива, а не спалювати в місцях заготовки лісу.

До кінця тижня мовець попросив вирішити це питання.
http://slovovolyni.com/ukr/volyn/40371/


0 коммент.:

Дописати коментар