03 вересня 2015

Національний лісотехнічний університет – флагман у підготовці фахівців для лісової галузі України, - Олександр Ковальчук

03.09.2015 10:06

Голова Державного агентства лісових ресурсів України Олександр Ковальчук, перебуваючи з робочою поїздкою на Львівщині, взяв участь в урочистій посвяті у студенти першокурсників Національного лісотехнічного університету.

«Студентські роки – це час остаточного формування особистості, час, коли людина переходить уявний місток між безтурботним дитинством та дорослим життям. Це той період, коли людина вчиться відповідальності, набирається мудрості, набуває безцінного життєвого досвіду. Проте швидко сплинуть студентські роки -  і ви вже на практиці втілюватимете свої інноваційні ідеї, здобуті знання та вміння», - зазначив Олександр Ковальчук.


За словами Голови Державного агентства лісових ресурсів України, Національний лісотехнічний університет є одним із флагманів у підготовці фахівців для лісової галузі України, розвиток якої неможливий без наукових розробок вищого навчального закладу.

«У вашому університеті працюють висококласні викладачі, на плечі яких покладена висока місія – виховати повноцінних, шанованих членів нашого суспільства, кожен з яких стане особистістю та патріотом своєї Батьківщини.  Упевнений, що випускники університету стануть фаховими спеціалістами та допоможуть реформувати лісове господарство країни», - зазначив Голова Держлісагентства.

 Прес-служба Держлісагентства
http://minagro.gov.ua/node/18284

0 коммент.:

Дописати коментар