22 грудня 2016

Посадовці намагались незаконно вивезти з Чернівецької області ліс


На вантажівці було 50 колод

Вантажівку з деревиною зупинили у Вижниці

У Чернівецькій області виявили чергову спробу незаконного перевезення лісодеревини породи «Дуб», вартістю понад 200 тисяч гривень. Цього разу підприємливі посадовці намагались вивезти лісодеревину з Вижницького району в напрямку Тернопільської області, повідомляють у прес-службі буковинської Нацполіції.

Пригода трапилась 17 грудня. У місті Вижниця було зупинено вантажний автомобіль марки МАN, у причепі якого знаходилась деревина породи «Дуб» у кількості 50 колод, довжиною 3 метри, загальним об’ємом – 22 кубічних метри.

При перевірці товаросупровідних документів, які пред’явив водій автомобіля, у поліцейських виникла підозра у їх законност. Крім того, на окремих колодах знаходились бирки невстановленого зразка. Поліцейські деревину вилучили до встановлення всіх обставин по суті.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеженням волі на строк від 3 до 5 років або позбавленням волі на строк від 3 до 8 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.







Теги: Чернівціпосадовцілісдеревина
Буковина
22.12.2016 | 18:16

0 коммент.:

Дописати коментар