20 червня 2017

Бурштину на всіх не вистачає – дехто мусить красти ліс

До того ж, є де подіти – місцеві підприємці з радістю скуповують крадені колоди
Факт самовільної рубки дерев породи сосна виявив майстер лісу Боровненського лісництва ДП «Камінь-Каширськагроліс». Це трапилося минулої неділі під час об’їзду. Про випадок лісівник одразу сповістив свого лісничого і вже спільно, як кажуть, по гарячих слідах, вони вийшли на пилораму в селі Оленино, де й була на той час покрижована на сортименти деревина, повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.
А якщо є збут лісопродукції, ще й по дешевшій ціні, аніж відпускає лісгосп, то ризиковані люди йдуть до лісу, наважуючись на незаконний вчинок.

Наразі, як відомо з офіційних джерел, працівники Камінь-Каширського районного відділу нацполіції проводять розслідування. Втім, як стверджують односельці, не було б таких хитромудрих підприємців, як Ігор М., у якого на пилорамі, власне, і знайшли крадену лісодеревину, то менше б траплялося самовільних рубок. А якщо є збут лісопродукції, ще й по дешевшій ціні, аніж відпускає лісгосп, то ризиковані люди йдуть до лісу, наважуючись на незаконний вчинок та в результаті чого, звісно, караються. Подібно, як в даному випадку, коли завдані довкіллю збитки складають суму в межах 13 тисяч гривень.

20 червня 2017, 17:43

http://volyn.com.ua/news/79227-burshtinu-na-vsih-ne-vistachae--dehto-musit-krasti-lis.html

0 коммент.:

Дописати коментар