28 червня 2017

Вітання з Днем Конституції


Вітання Олександра Кватирка з Днем Конституції


28 червня – день, який кожен українець має вважати справді святом. Бо прийняття Конституції нашої країни для всіх нас разом і кожного окремо означає право бути повноцінним громадянином держави, в якій живемо.

Прийняття Основного закону закріпило правові основи нашої незалежної країни, її суверенітет і територіальну цілісність. Саме тому ми беззаперечно впевнені, що законно нині відстоюємо державні кордони.

Основний Закон України визначив найціннішим життя людини, її здоров’я, честь і гідність. Надає кожному громадянину свободу слова та віросповідання. Відповідно наш обов’язок – поважати Конституцію та дотримуватись її норм. Саме за таких умов врешті здійсниться наше споконвічне прагнення бути рівноправними партнерами зі світовою спільнотою.

Оцінюючи значення прийняття Конституції України, варто не лише подивитися, що зроблено і чого не вдалося, але й замислитися, чого б не відбулося, якби цієї події у нашій історії не було.

Але конституційні норми, якими б демократичними вони не були, самі по собі не змінять життя на краще. Нам потрібні підвищена відповідальність, самовіддана праця та усвідомлення значимості внеску кожного з нас у справу державного розвитку.

Ми маємо власну незалежну країну. І цим пишаємося. Ми достойні громадяни своєї України. І це беззаперечно. Ми збудуємо дійсно самостійну державу. І це безсумнівно. Бо ми працьовита нація з багатою, хоч і трагічною історією.

Тож щиро вітаю усіх із визначним державним святом!

Щастя вам, добра, злагоди, достатку у неподільній правовій країні!

З повагою
начальник Волинського ОУЛМГ Олександр КВАТИРКО

Posted on Червень 27, 2017 by Прес-служба Волинського ОУЛМГ
http://lis.volyn.ua/?p=24708




Вітання Юрія Тараненка з Днем Конституції

З Днем Конституції України!


Шановні колеги!

 Прийміть сердечні вітання зі святом української демократії - Днем Конституції. Головний Закон заклав основи побудови в Україні правової держави. Він додав імпульсу розвитку демократії та затвердженню загальнолюдських цінностей. Демократичний розвиток ніколи не був легким, тож наберімося терпіння та віри у те, що наступні покоління українців будуть жити у зовсім іншій країні, яку з гордістю можна називати конституційно розвиненою та правовою європейською державою. Потрібно не забувати, що держава - це ми з вами, і всі разом повинні зробити нашу країну квітучою, якою пишатимуться наші діти та внуки. Бажаю кожній лісівничій сім'ї здоров'я, миру, впевненості в завтрашньому дні та нових успіхів на благо нашого краю.

З повагою,
начальник управління Юрій Тараненко
27.06.2017

http://upravles.gov.ua/press/novini-upravlinnya/1498562517

Вітання Олександра Демченка з Днем Конституції


Дорогі лісівники! Шановні земляки!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Конституції України!

Усі ми прагнемо, щоб у нашій державі панували мир, стабільність і громадський порядок. Основний Закон України покликаний консолідувати суспільство, об’єднати його навколо демократичних принципів та національної ідеї. Дотримуючись положень Конституції, ми зможемо гідно витримати будь-які випробування і зміцнити нашу державність. Нехай любов до України надихає вас на добрі справи, а свято додає сили працювати на благо держави та лісівничої галузі. Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, миру, добробуту та здійснення всіх мрій!

З повагою, Олександр Демченко, 
начальник Чернігівського ОУЛМГ, депутат Чернігівської обласної Ради


0 коммент.:

Дописати коментар