29 грудня 2018

Поліцейські вилучили з продажу понад 350 нечіпованих ялинок



У передноворічний період на території Херсонської області поліція проводить профілактичне відпрацювання під умовною назвою «Ялинка», передає ПІК з посиланням на відділ комунікації поліції області.

Спільно з працівниками Херсонського лісомисливського господарства відпрацьовуються лісові масиви. За незаконну порубку лісу з початку заходів відкрито 6 кримінальних проваджень. Поліцейські перевірили 850 автомобілів, які перевозили хвойні дерева, та наявність у водіїв документів, що підтверджують законне придбання ялинок.
Відпрацьовано 280 ринків та місць стихійної торгівлі з метою виявлення порушень під час реалізації хвойних дерев. За порушення правил благоустрою населених пунктів, порушення правил торгівлі на ринках та торгівлю з рук у невстановлених місцях складено 55 адміністративних протоколів. У місцях торгівлі вилучено понад 350 хвойних дерев, які були нечіповані та продавалися без дозвільних документів, на загальну суму 62 тисячі гривень.

Поліція просить при купівлі зелених красунь перевіряйте наявність чіпів та вимагайте у продавців дозвільні документи на продаж ялинок.



0 коммент.:

Дописати коментар