26 грудня 2018

Ляшко збирається повторно зареєструвати закон про заборону експорту дров


Петро Порошенко винен у тому, що ціна на дрова піднялась вдвічі. На цьому Олег Ляшко наголосив в ефірі телеканалу NewsOne. Якби Президент не заветував законопроект Радикальної партії, який мав заборонити експорт дров, їх вартість не зросла б так сильно у зимовий період. 

«Люди не можуть платити за газ, бо він дорогий, і шукають альтернативне паливо. Раніше платити 3000 гривень за машину дров, а сьогодні 6000 гривень. Винний у підвищенні ціни на дрова Президент Порошенко. Він заветував мій закон, де ми пропонували заборонити вивезення дров з України. Щороку з України вивозять 4 мільйони кубів дров. Це означає, що у нас виникає дефіцит дров, а внаслідок цього наші люди вдвічі більше платять за дрова», - зазначив народний депутат. 

Політик пообіцяв і далі боротися за те, щоб українці могли опалювати будинки дешевими дровами, а не дорогим газом. 

«Я хочу повідомити тим людям, які користуються дровами, що у січні місяці ми знову ініціюватимемо у парламенті прийняття закону про заборону вивезення дров з України. Оці мільйони кубів, які вивозять задарма з України, повинні бути альтернативою дорогого газу. Так само, як і торф, тому треба відновлювати торфовидобувну промисловість, щоб люди менше платили за комуналку», - підсумував Ляшко.




Олег Ляшко
Опубліковано 25 груд. 2018 р.

0 коммент.:

Дописати коментар