11 січня 2020

На Херсонщині «чорні» лісоруби напали на державну лісову охорону


За повідомленням Херсонського обласного управління лісового та мисливського господарства під час проведення оперативного рейду з охорони лісового фонду 10.01.2020 року, приблизно о 17:00, групою оперативного реагування державної лісової охорони державного підприємства «Великокопанівське лісомисливське господарство» на межі земель Малокопанівської сільської ради та кварталу 1 Виноградівського лісництва було виявлено чотирьох лісопорушників, які здійснювали незаконну заготівлю деревини.

Під час їх затримання лісопорушники почали чинити опір та втікати з місця вчинення злочину, троє осіб зникли з місця скоєння порушення, а четвертий сів за кермо авто «Нива» ВАЗ 2121 та намагався здійснити наїзд на працівника державної лісової охорони ДП «Великокопанівське ЛМГ».

У цілях самооборони працівник держлісохорони здійснив попереджуючі постріли у повітря, на які лісопорушник не відреагував, продовжуючи спрямований рух на працівника державної лісової охорони. З метою зупинки автомобіля та самозахисту працівником держлісохорони було здійснено постріл по радіатору автомобіля, але в результаті рикошету куля пробила лобове скло автомобіля і поранила лісопорушника. Травма виявилась несумісна з життям.

Поліція оперативно знайшла трьох лісопорушників, які зникли з місця скоєння злочину. Всі учасники надзвичайної події були затримані поліцією. Ведуться слідчі дії.

0 коммент.:

Дописати коментар