18 січня 2020

Підтримую Олексія Гончарука - Прем'єр-міністра України та Уряд, які щоденно фахово працюють для України та її громадян - Андрій Заблоцький




#ПідтримуюГончарука

Йдучи працювати на державну службу, чітко розумів, які виклики постануть переді мною. Це був мій усвідомлений вибір, адже займався питаннями лісового господарства раніше, коли працював в експертному середовищі.

Упевнений, завдяки команді професіоналів та однодумців в Уряді, Парламенті та Офісі Президента України ми зможемо втілити в життя всі необхідні реформи.


«Чорні» сили зараз намагаються посіяти в суспільстві думку, що наша велика команда починає сваритися та розпадатися. Хочу запевнити, це не правда.

Ми працюємо на випередження. Минуло трохи більше двох тижнів, як працюю на посаді Голови Держлісагентства. І вже за підтримки #урядтехнократів вдалося започаткувати низку змін у лісовій галузі України. Щоб ці зміни втілити в життя і повноцінно провести реформу потрібен певний час і сильна команда.

Тому я підтримую Олексій Гончарук - Прем'єр-міністр України та Уряд, які щоденно фахово працюють для України та її громадян.

Попереду у нас ще багато роботи!



Андрій Заблоцький
Вчора о 18:27 · 

0 коммент.:

Дописати коментар