05 травня 2020

Лісівники Черкащини передали обласній лікарні 1000 протиепідемічних костюмів



Тисячу одноразових протиепідемічних костюмів лісівники Черкащини передали сьогодні Черкаській обласній лікарні. Така допомога стала продовженням проєкту підтримки черкаських медиків у боротьбі з коронавірусом.

Зазначимо, станом на ранок 5 травня у Черкаській області зафіксовано 314 випадків захворювання на коронавірус.

За словами головного лікаря Черкаської обласної лікарні Олександра Дудника у лікарні захисні костюми для медперсоналу потрібні постійно та у великій кількості. Так, протягом 24 годин чергування лікарю може знадобитися 6 одноразових захисних костюмів, які треба замінювати кожні 4 години.
– Оскільки наша лікарня бере участь в лікуванні хворих на коронавірусну інфекцію, для нас дуже важливо бути впевненими в захисті медперсоналу, – наголосив головний лікар.



Начальник Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Дзюбенко зазначив, що в цей період такий товар є чи не найзатребуваніший не лише в Україні, а й у всьому світі.

– До цієї доброї справи долучилися всі наші підприємства та працівники – загалом на придбання протиепідемічних костюмів витрачено майже 300 тисяч гривень. Ми сподіваємося, що такий крок допоможе ефективніше боротися та швидше подолати Covid-19, – зазначив головний лісівник Черкащини.



Про це інформує Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства
05.05.2020

0 коммент.:

Дописати коментар