29 травня 2016

Кіровоградська область: триває роз'яснювальна робота серед населення щодо дотримання правил пожежної безпеки в лісах

У пожежонебезпечний період особливої ​​уваги вимагають екосистеми області. Тому, на Кіровоградщині триває робота щодо попередження пожеж в лісових масивах. Роз'яснювальну роботу проводять співробітники Управління ДСНС в області. Такі заходи мають на меті пояснити громадянам, якої шкоди завдають лісові пожежі навколишньому середовищу, людям і народному господарству, а також нагадати, що винуватцями переважної більшості лісових пожеж є саме людина і його безвідповідальні вчинки.
 
28 травня перевірка відбулася на території лісового масиву в смт Голованівськ. Рятувальники спілкувалися з відпочиваючими і перевіряли чи немає в лісі тліючих вогнищ. Згарища були погашені і прикритої землею, свідчить про належне попереджувальну роботу. Громадянам були надані листівки, в яких йдеться про першопричини пожеж і порядок дій при їх виникненні. Приємно, що мешканці району знають, як погасити невелике загоряння, але на їхнє переконання, краще не допускати, щоб відпочинок був такий негативний наслідок.
 
Звертаємося до громадян з проханням бути відповідальними і дотримуватися правил пожежної безпеки. Адже навіть іскра від сірника або недопалка може стати причиною загоряння. Тим більше, не варто розкладати багаття і залишати їх без нагляду. Про це продовжать нагадувати жителям Кіровоградської області рятувальники.

RuporZT

29.05 14:22    
http://strichka.com/item/46490331

0 коммент.:

Дописати коментар