29 травня 2016

У цюрупинському лісі виявлені невідомі істоти


Справжнє нашестя лісових мавок, чортів, лісовиків і іншої нечистої сили вчора розважалася на території бази відпочинку «Чумацька криниця». Повідомляють Південні Вісті.

Тут відбулося закриття XVIII фестивалю «Мельпомена Таврії». Його останні учасники показали виставу з яскравим українським колоритом «Ніч на полонині».

Глядачам особливо сподобалися автентичні народні пісні та запальні танці. Варто відзначити, що саме постановка Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру є символічним, зважаючи на той факт, що фестиваль проходив під девізом «Україні миру і благополуччя». Адже саме цей театр через війни змушений був покинути своє рідне місто і переїхати в Сєвєродонецьк та практично з нуля почати свою роботу.

Зараз театральна трупа в більшості своїй складається з молодих акторів, але не дивлячись на юний вік, вони прекрасно справляються зі своїм завданням. Херсонський театр активно допомагає колегам. Так, наші театрали подарували театру-переселеньцю деяку частину костюмів і сценічних реквізитів. Режисерську роботу для «Ночі на полонині» виконав режисер ХОАМДТ Сергій Павлюк.

0 коммент.:

Дописати коментар