12 травня 2017

У Гладківці горів ліс. Площа пожежі 1 гектар


11 травня о 17:12 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що горить сухостій трави біля с. Гладківка Голопристанського району. По прибуттю на місце виклику вогнеборці 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини встановили, що загоряння сталося у 33-му кварталі Гладківського лісництва. Горів сухостій трави та підстилка хвойного лісу. 

Рятувальники у складі 8 чоловік за допомогою двох пожежних автомобілів разом із лісниками, які для гасіння пожежі використовували спецмашину і трактор, змогли повністю ліквідували низову пожежу в лісі о 21:00. Вогнем знищено сухостій трави та лісову підстилку на площі 1 га. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Завдяки ранньому повідомленню та злагодженим діям рятувальників та лісників, вдалося запобігти розповсюдженню пожежі на більшу площу.

Того дня в області в екосистемах зафіксовано ще три випадки займань сухої трави і сміття на відкритих територіях. До їх гасіння залучалися пожежно-рятувальні підрозділи м. Нова Каховка, Суворовського і Каховського районів.







Сегодня, 11:19
http://ksza.ks.ua/news/society/70153-u-gladkvc-gorv-ls-ploscha-pozhezh-1-gektar.html



Человеческий фактор- причина пожара в Гладковском лесничестве
Сегодня, 12:54

Предполагаемая причина вчерашнего лесного пожара в Гладковском лесничестве - неосторожное обращение с огнем неустановленного лица. Об этом ПИК сообщили в ГУ ГСЧС в Херсонской области.




Сообщение о том, что горит сухостой возле села Гладковка в Голопристанском районе, поступило 11 мая в 17.12 час. Возгорание произошло в 33 квартале. Горел сухостой травы и подстилка хвойного леса.




Спасатели вместе с лесниками ликвидировали пожар в 21 час. Огнем уничтожен сухостой травы и лесную подстилку на площади 1 га.











Как ранее передавал ПИК, на Херсонщине 10 мая 5 часов гасили лесной пожар.

0 коммент.:

Дописати коментар