12 травня 2017

Користувачі соціальних мереж намагаються спровокувати паплюження репутації лісівників



У Закарпатському обллісомисливгоспі назвали спільноти в соцмережах, через які намагаються спровокувати паплюження репутації лісівників

У якості прикладу пост у соціальній мережі facebook користувача Igor Krivosheev, який через групу "Порадьте, будь ласка (УЖГОРОД)" (група, яка налічує 21 396 учасників)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1533408813398765&set=gm.696008767252660&type=3&theaterо публікував пост під назвою "Може хтось знає, де неподалік Ужгорода є великі вирубки лісів?" з фотографією з сайту Румунії за 2002 рік.

У той час, коли лісові господарники тільки на весняний період акції "Майбутнє лісу у твоїх руках" цієї весни висадили понад 5 мільйонів молодих саджанців ялини, ялиці, бука, клена, ясеня, дуба звичайного та дуба червоного та інших порід.

Яка основна мета користувача, - невідомо, однак вищезазначений факт можна констатувати, що певні особи штучно провокують жителів Закарпаття, намагаються спровокувати заворушення проти лісівників і нанести загрозу репутації працівників лісової галузі.

Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства також повідомляє, що кожна ділянка, після кожної рубки вже наступного року заліснюється. Також лісівники запрошують кожного, кого цікавить робота працівників лісової галузі Закарпаття звернутися до компетентних осіб у питаннях посадки дерев або в лісові господарства за місцем проживання або в Закарпатське ОУЛМГ й на власні очі побачити, де і в яких лісових масивах створені нові ліси. Окрім того, небайдужих громадян запрошуємо взяти участь у залісненні Карпат разом із лісівниками й учнями шкільних лісництв.

Усі лісові господарства Закарпатської області, підпорядковані Закарпатському обласному управлінню лісового та мисливського господарства працюють прозоро і в рамках чинного законодавства України.

0 коммент.:

Дописати коментар