25 лютого 2018

Усіма здобутками та досягненнями випускники НУБіП України завдячують рідному університету



ЦІКАВА, НЕЗАБУТНЯ ЗУСТРІЧ.

Делегація працівників Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства на чолі з т.в.о. першого заступника начальника управління П.С.Золотим відвідала Навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серед членів делегації більшість – колишні випускники цього вузу. Зокрема: заступник начальника управління О.П. Семенець випускник 1989 року; начальник відділу лісового та мисливського господарства В.В.Самсонов випускник 1975 року; головний мисливствознавець області В.М.Красов випускник 1994 року; головний спеціаліст відділу лісового та мисливського господарства А.Ф.Лобода випускник 1986 року.

Усіма здобутками та досягненнями випускники НУБіП України завдячують рідному університету - професорсько-викладацькому складу, славним традиціям та особливому духу, що витає в його стінах.

Роки навчання в університеті назавжди залишились для кожного одним із найяскравіших та найщасливіших періодів у житті.

Дуже вдячні за знання та досвід, які отримали під час навчання. Професійний, цікавий навчальний процес і постійна підтримка викладачів дозволили отримати ті знання та навички, які допомагають сьогодні вирішувати проблеми та приймати правильні рішення в складних таіноді непередбачуваних умовах української економіки.

Екскурсію академічним корпусом інституту, його кафедрами, музеєм лісових звірів та птахів імені професора О.О.Салганського, ботанічним садом організував і провів завідувач кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій, професор Віктор Мельхіорович Маурер.

Також відбулася зустріч членів делегації зі своїми майбутніми колегами – студентами магістратури. Т.в.о. першого заступника начальника управління П.С. Золотий розповів студентам про тонкощі професії лісівника, досягнення працівників управління, завдання, які стоять перед ними. Наприкінці виступу він запросив студентів проходити виробничу практику на базі лісогосподарських підприємств області, щоб після закінчення навчання влитися в дружну сім’ю лісівників Хмельниччини.

Прес-служба Хмельницького ОУЛМГ
http://kmlis.gov.ua/ЦІКАВА-НЕЗАБУТНЯ-ЗУСТРІЧ/

 

0 коммент.:

Дописати коментар