06 січня 2019

Фотограф заявив, що ліси Фінляндії найбільш "живі". Його знімки доводять, що він абсолютно правий

Чоловік висловив свої почуття до природи рідної країни



У багатьох людей Фінляндія асоціюється з холодом, снігом і відсутністю яскравого денного світла. Здається, що тут практично неможливо зустріти деяких тварин.



Талановитий фінський фотограф на ім'я Оссі Саарінен поставив собі за мету – розвіяти всі міфи і зруйнувати стереотипи, пов'язані з цією країною. Він обожнює свою батьківщину і хоче показати всім, наскільки вона прекрасна. Фотограф створив спеціальний проект, у якому передав те, як відчуває природу Фінляндії. Він фотографував чарівні безлюдні ліси, які займають майже три чверті території країни. Вони переносять в справжню казку, в якій віє чарами.



Ліси ваблять не тільки чудовою природою, але і захоплюючим тваринним світом. По густих хащах прогулюються красиві дикі тварини. Вони виглядають просто приголомшливо – немов герої популярного блокбастера або відомої казки.



Оссі намагався зробити вдалий кадр з кожним із мешканця лісу, який зустрічався йому на шляху. І у нього чудово вийшло це зробити. Він отримав безцінний досвід. А ми можемо насолодитися його приголомшливими роботами.




































































https://znaj.ua/popcorn/200464-fotograf-zayaviv-shcho-lisi-finlyandiji-naybilsh-zhivi-yogo-znimki-dovodyat-shcho-vin-absolyutno-praviy

18:16 04.01

0 коммент.:

Дописати коментар