10 січня 2019

Віктор Кривенко назвав причину появи вимоги щодо відставки Прем'єра

Народний рух України вимагає відставки Прем’єр-міністра, оскільки очільник уряду не виконує коаліційну угоду.

Про це в ефірі програми «Перші про головне. Коментарі» на телеканалі ZIK заявив народний депутат України Віктор Кривенко.


Гість програми, відповідаючи на запитання щодо рівня пенсійних виплат для українських пенсіонерів і середньої пенсії, зокрема у Європі та сусідніх з Україною державах, зауважив, що економічну політику в країні слід кардинально змінювати.

Віктор Кривенко нагадав, що українці 1991 року, проголосувавши за незалежність від комуністичного режиму, водночас підтримали на пост Президента України комуніста Леоніда Кравчука, а не рухівця В’ячеслава Чорновола.

«Якби обрали Чорновола, як обрали його друзів (у Чехії – Гавела, у Польщі – Валенсу…), ми би жили в абсолютно іншій країні», – переконаний Віктор Кривенко, наголосивши, що не буває нічого без причини, й українці мають усвідомлювати власну відповідальність за зроблений вибір.

Повертаючись до питання щодо економічної ситуації, яка нині є в країні, гість програми заявив, що Народний рух вимагає відставки Прем’єр-міністра через те, що очільник уряду не виконує коаліційну угоду. Віктор Кривенко зокрема нагадав про податки, які «душать» бізнес, несправедливий розподіл субсидій, відсутність космічної програми тощо. Політик переконаний – економічну політику потрібно змінювати кардинально.

«Усе просто – треба виконувати коаліційну угоду. В ній написано про ліквідацію держпідприємств як організаційно-правової форми. Ні, попередній уряд Яценюка й уряд Гройсмана просто взяли під контроль ці підприємства і далі ними командують і не запускають туди приватний бізнес. А приклад з лісом – це вирок існуючій системі. Як так: коли в нас офіційне ембарго, заборона на вивезення лісу, а Євросоюз показує офіційний імпорт з України», – заявив Віктор Кривенко.



Читайте більше тут: https://zik.ua/news/2019/01/10/viktor_kryvenko_nazvav_prychynu_poyavy_vymogy_shchodo_vidstavky_groysmana_1485701

0 коммент.:

Дописати коментар