16 березня 2019

Почалося! В Енергодарі згоріла велика площа лісу!

Нажаль, щороку ми — мешканці Енергодара та найближчих районів втрачаємо найцінніше — «зелені легені» нашого регіону. Начальник тринадцятої Державної пожежно-рятувальної частини м. Енергодар Олег Панасенко повідомив нам жахливі факти : в 2018 році було 59 пожеж, загальна вигоріла площа склала 18,5 га. Цьогорічні цифри також вражають: з початку року вже зареєстровано 5 випадків горіння. Знищено 6,2 га лісу!


В Енергодарі вже зареєстровано 5 випадків горіння

Такі події відбуваються від нашої з вами недбалості, адже саме людськими руками знищено велику площу нашої природи.

Прийшла весна, стартував сезон пікніків та виїздів на відпочинок до лісу, Олег Олександрович закликає всіх і кожного бути пильним, та піклуватися про оточуюче середовище!

Олег Панасенко закликає людей гасити багаття в лісі

Не забувайте, що сірники дітям — не іграшка! А отже, необхідно правильно виховувати підростаюче покоління та роз’яснювати їм, що забавками з вогненебезпечними предметами вони можуть зашкодити природі.

Підполковник та всі рятівники енергодрської пожежної частини звертаються до кожного, хто відпочиває в лісопаркових зонах, та дуже просять дбати про еко-систему!

Медіа Центр в свою чергу, також хоче достукатися до серця кожного, та закликає, перш за все, бути людяним. Не грайтеся з вогнем, ніколи не залишайте розпалене багаття в лісі та обов’язково гасіть недопалки. Не руйнуйте те, що дарує вам радість!

Дар’я Климак, Сергій Гаврильченко, МедіаЦентр Энергодар
https://en-media.tv/6-ga-zgorilo/

Сайт МедиаЦентр Энергодар → http://www.en-media.tv/ Рятувальники Енергодарської пожежної частини підрахували, скільки лісу вигоріло з початку року. Цифри вражають…



Медіа Центр Енергодар
Опубликовано: 14 мар. 2019 г.

0 коммент.:

Дописати коментар