01 березня 2019

Завдяки розслідуванню «СтопКору» лісовою корупцією на Київщині зацікавився прокурор області

Ігор Петрушенко – майстер лісу Снітинського лісництва Фастівського лісгоспу. Пропрацював тут 30 років без жодних доган від керівництва, аж поки не змінили лісничого. А незабаром після цього майстра лісу впіймали працівники Служби безпеки України начебто на крадіжці деревини. Чоловік певен – усе це лише метод тиску, адже він відмовився працювати за новими корупційними правилами.



Журналісти «СтопКору» надіслали запит з проханням роз’ясняти, відколи так звана крадіжка лісу – це підслідність СБУ. Та оскільки там із відповіддю не квапилися, знімальна група сама навідалися до Фастівського відділу відомства.

Щоправда, роз'яснити суть справи нам не змогли. З п’яти співробітників, які ловили нашого героя в лісі, на місці був тільки один, та й той відмовився давати коментарі та рекомендував журналістам звертатися… на станцію метро Арсенальна. Тобто в Головне управління.

Координатор «СтопКору» Роман Бочкала, вирішив поділитися фотографіями будинку лісника на своїй сторінці у Фейсбук. Матеріалами розслідування зацікавився прокурор Київської області Максим Киричук – подякував за інформацію та дав доручення перевірити викладені факти.

Тож найближчим часом ми очікуємо на результати перевірки. Стежте за розвитком подій у цій справі:

0 коммент.:

Дописати коментар