16 вересня 2019

Життєвий буй для лісів



З метою забезпечення ефективного використання вертольотів та пожежних машин і скорочення термінів реагування на пожежу, басейни та ставки були побудовані за допомогою водних ресурсів у лісі Головним управлінням лісового господарства.

У наших лісових районах є 3793 басейнів та ставків, які почали будувати у 2003 році та планувати бути один на кожні 4 км. Глибина басейнів становить не менше 3 метрів, а їх місткість коливається в межах від 400 до 1 200 тонн. Басейни та ставки були сконструйовані таким чином, що вертольоти можуть легко брати воду, а в околицях зроблено влаштування, що не завадить наблизити вертоліт.

Координати вертольотів, пожежних басейнів та ставків реєструються в Географічній інформаційній системі, і коли подається пожежна тривога, вертольоти спрямовуються до найближчого ставу чи басейну.

Крім того, водостоки для пиття води робляться для допомоги дикій природі в лісі. Басейни та ставки оточені дротяними клітками та бетонними палями, і вивішений знак заборони входу. Крім того, надлишок води в басейнах і ставках скидається і забезпечує користь для навколишніх сіл для іригаційних цілей.

0 коммент.:

Дописати коментар