14 вересня 2019

Привітання з нагоди професійного свята начальника Луганського обласного управління лісового та мисливського господарства Павла ГОЛОВЧЕНКА


Шановні колеги!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем працівника лісу!

Ліс – наше найбільше природне багатство, запорука екологічної безпеки, пріоритетна складова народногосподарського комплексу і основа економічної стабільності країни.

Ліс – це безцінний дар, а ваша професія – одна з найважливіших на землі. Завдяки вашій невтомній праці проводиться великий обсяг робіт по створенню і відновленню лісових насаджень, охорона лісів від пожеж, зберігаються кращі породи дерев, раціонально використовуються природні ресурси.

У цей святковий день, дозвольте висловити вам слова щирої вдячності за вагомий внесок у розвиток лісового господарства, вірність професійному обов’язку, а також побажати вам мирного неба, міцного здоров’я, щастя, радості, благополуччя, впевненості у майбутньому. Нехай у ваших родинах завжди буде достаток, у серцях – доброта і милосердя, а у справах – успіхи і мудрість. Нехай збуваються ваші мрії, міцнішим і стабільнішим стає ваш добробут.

З повагою, начальник Луганського ОУЛМГ

Павло ГОЛОВЧЕНКО

11.09.2019
Прес-секретар
https://www.luglis.gov.ua/pryvitannya-z-nagody-profesijnogo-svyata-dnya-praczivnyka-lisu/

0 коммент.:

Дописати коментар