16 вересня 2019

Привітання Голови Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування Олега Бондаренка з Днем працівника лісу



Шановні колеги!

Від імені Комітету з питань екологічної політики та природокористування дозвольте привітати вас з професійним святом - Днем працівника лісу.

На вас покладено надзвичайно важливе завдання - збереження, примноження та раціональне використання лісових багатств нашої Батьківщини.

Запорукою вирішення непростих завдань, які стоять перед вами, є ваш професіоналізм, самовідданість, енергійність, фахове сумління. Саме ці високі чесноти дозволяють вам успішно долати численні випробування та негаразди, позитивно вирішувати найактуальніші проблеми галузі.

Ваша стабільна й наполеглива робота – важлива складова розвитку суспільства.

Наш Комітет і надалі буде всіляко забезпечувати законодавчу підтримку розвитку галузі лісового господарства.

Ваш досвід та знання, налаштованість на співпрацю є надзвичайно важливими для нас і ми високо їх цінуємо. У цей святковий день зичу вам миру, добра, благополуччя, нових звершень.

З повагою
Голова Комітету О. Бондаренко

13.09.2019

1 коментар:

  1. Шановна адміністрація, фотографія людини, якою ви ілюструєте новину є зовсім іншою. Це пропагандист "русского мира", якому заборонили в'їзд у ЄС.
    Почитайте тут:
    https://politua.org/zona-russkogo-mira/33671-kto-takoj-oleg-bondarenko-i-za-chto-ego-d/

    А наш Бондаренко ось:) https://www.uaportal.com/ukr/news/oleg-bondarenko-hto-vin-v-komandi-zelenskogo-i-yak-povyazanij-z-suddeyu-majdanu.htm

    ВідповістиВидалити