23 вересня 2019

В Анталії розпочалася зустріч спеціальних робочих груп Організації Чорноморського економічного співробітництва в підсекціях "Масштабних лісових пожеж" і "Повені та паводки"



Засідання підгрупи чорноморського економічного співробітництва в підгрупах лісових пожеж та підтоплень та стихійних явищ розпочалось 23 вересня 2019 року в Міжнародному навчальному центрі лісового господарства Анталії (UOEM).

Зустріч, в якій взяли участь делегації з 5 країн, розпочалася з вступного виступу регіонального директора лісового господарства Анталії Ведата Дікіча.

У своєму виступі заступник генерального директора з питань лісового господарства Шахін Ейбал сказав, що ця зустріч, організована Президентством з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та катастроф, має велике значення для спільної діяльності в майбутньому. Ми повинні зустрічатися спільно в обміні досвідом та співпраці. З цієї причини ми, як Генеральне управління лісового господарства, хотіли б зробити свій внесок у ці зустрічі на найвищому рівні».

Віце-президент AFAD Ісмаїл Палакоглу взяв участь у нараді Розповідаючи про обов'язки та мету Президентства з питань надзвичайних ситуацій та катастроф, він подякував Генеральному управлінню лісового господарства за організацію цього заходу. Він також зазначив, що це сприятиме співпраці між країнами та співпраці у виробництві спільних проектів з управління катастрофами.

Заступник Генерального секретаря Організації Чорноморського економічного співробітництва Сергій Гончаренко та керуючий директор Ашат Кочарян у своїх виступах зазначили що Чорне море є важливим регіоном Республіки Туреччини, тому вони задоволені співпраці і діяльності в цій галузі, це bulunarak хоче продовжувати розширювати співпрацю Туреччини і висловили вдячність за теплий і доброзичливий прийом господарів заходу.

Зустріч триватиме у формі секційних та офісних робіт з 23 по 27 вересня.




https://antalyaobm.ogm.gov.tr/SitePages/OGM/OGMHaberler.aspx?l=1afc0ca3-a1c2-4b82-80a4-b4a91e81804b&i=616

0 коммент.:

Дописати коментар