10 квітня 2015

А чи не дуб ти, друже: веселий гороскоп друїдів

Друїди, як відомо (відомо ж, так?), Вважали, що Бог створив людей з дерев. Гілка, гілка, дупло … добре, неважливо. Логіка в вигадках друїдів, безумовно, була: люди різні, дерева теж – очевидно ж, що перші походять від другого. І тут друїди пішли далі, прив’язавши дату народження людини до конкретного дерева. І ось, що у них вийшло.

ЯБЛУНЯ

23 грудня – 31 грудня; 25 червня – 4 липня
Яблуня – філософ і альтруїст. Переважання щедрості, доброти і терпіння. Плодами її праць користуються всі, кому не лінь, по гілках скачуть, квіточки обривають, а вона, знай собі, примовляє: «Їж, добрий молодець, яблучка мої молодильні, аби на здоров’я».
Крім того, яблуні – відмінні батьки. Їм це зручно фізіологічно, тому що яблука від яблуні, як відомо, падають недалеко.


 Ялина

1 січня – 11 січня; 5 липня – 14 липня
Взимку і влітку струнка, і ніяких дієт. Ялина не розмінюється на дрібниці і ставить перед собою виключно грандіозні цілі. Отримати Нобелівку, Оскара або, в крайньому випадку, змінити світ так, щоб всі люди раптово стали хорошими. Якщо заради цього доведеться обвішатися скляними кульками і померти в прокуреній кімнаті в оточенні п’яних людей під «Старі пісні про головне» – Ялина такі дрібні труднощі не збентежать.

В’яз

12 січня – 24 січня; 15 липня – 25 липня
В’яз – відмінний друг, який кидається на допомогу, не рахуючись із власним часом, грошима і комфортом. Проблема в тому, що стати другом В’яза – не так просто, він висуває серйозні інтелектуальні та морально-етичні вимоги до своїх потенційних друзів. Ті, хто тест пройде, будуть винагороджені міцним плечем довічно. Решті залишається цитувати статтю про в’язи з Вікіпедії  і ображено говорити: «Ну, це багато що пояснює».

 КИПАРИС

25 січня – 3 лютого; 26 липня – 4 серпня
Стрункий красень, просто створений, щоб дратувати навколишніх своєю досконалістю.Сукупність талантів дозволяє Кипарису, не особливо напружуючись, завоювати Галактику, але йому, як правило, лінь. Ідеальна картина світу для Кипариса виглядає приблизно так: ось я сиджу такий прекрасний десь в субтропіках і дивлюся на море. Над головою щебече дрізд, на лавці сидить Старший Пліній, за чорною огорожею піній шумить понт, і відчепіться від мене зі своєю Галактикою.

ТОПОЛЯ

4 лютого – 8 лютого; 5 серпня – 13 серпня
Тополя песиміст. Важко бути оптимістом, якщо варто тобі тільки розквітнути, як навколишні починають чхати. Заздрять, до ворожки не ходи. Тим не менш, Тополя продовжує стояти на бульварі і рятувати від вуглекислого газу всіх нікчем, які цього не цінують. Саме тому серед Тополь так багато медиків – так, люди ідіоти, але хтось же повинен рятувати їх дурні життя?

КЕДР

9 лютого – 18 лютого; 14 серпня – 23 серпня
Кедру ніколи не буває нудно наодинці з самим з собою. Звідси правило: чим менше навколо людей, тим краще. А, в ідеалі, людей можна взагалі замінити, наприклад, собаками. При дотриманні двох умов: а) навколо повинно бути тихо; б) мені має бути смачно, Кедр впритул наближається до стану іменованого нірваною. Королі тайги – вони такі.

СОСНА

19 лютого – 28/29 лютого; 24 серпня – 2 вересня
Хто не ризикує, той не п’є шампанського, – написано на фамільному гербі кожної поважаючої себе Сосни. Сосни не вміють опускати руки, а труднощі тільки будять в них азарт. Гвардійці короля? А скільки у нас шпаг? Чотири? О, зашибісь! З цих людей можна робити не те що цвяхи – корабельні щогли можна робити з цих людей.

ВЕРБА

1 березня – 10 березня; 3 вересня – 12 вересня
Верба лицедій. Вона може бути якою завгодно, якщо зрозуміє, що саме зараз це вигідно. А Верба зрозуміє – вона коле людей, як горіхи, і ідеально підлаштовується під поточну ситуацію. З такими навичками Верба могла б прожити абсолютно спокійне життя, якби не надмірна залежність від любовних страждань. Якщо раптом страждань немає, то Верба неодмінно їх влаштує, і піде плакати над річкою, опустивши гілки у воду.

ЛИПА

11 березня – 20 березня; 13 вересня – 22 вересня
У слов’янській і скандинавської міфології липа вважалася символом любові і краси, а це багато що пояснює. Власне, це пояснює взагалі все. Але липам здалося мало і, з роками, вони розвинули в собі такі організаторські здібності, що перший Президент Галактики, який об’єднав гуманоїдні цивілізації, буде народжений приблизно в цих числах.

Модрина

22 березня – 31 березня; 24 вересня – 3 жовтня
Хто сперечався з модринами, той в цирку не сміється. Якщо людству пощастить, Модрина виросте і стане письменником. Якщо не пощастить, Модрина організовує секту. І ви всі туди підете стройовим кроком, продавши квартиру і нирку. Так-так, і ти теж, милий читачу, не треба презирливо усміхатися. Ну, як хочеш – наша справа попередити.

Горобина

01 квiтня – 10 квітня; 4 жовтня – 13 жовтня
Драмгурток, гурток з фото. Горобина збирається встигнути спробувати все, тому що все таке смачне. В результаті, Горобина нічого не встигає, але переживати з цього приводу – багато честі. Зірвала дедлайн? Зате я гарна, глянь, яке в мене намисто.

КЛЕН

11 квітня – 20 квітня; 14 жовтня – 23 жовтня
Якщо хочеш, щоб Клен щось зробив, накажи йому цього не робити максимально мерзенним тоном. Клен тут же зробить навпаки, виключно з почуття протиріччя в рамках боротьби за вселенську справедливість. Крім того, Клен має почуття гумору, прокачане до рівня: Бог.Так що якщо ти раптом крижаною і страшною ніченькою почуєш раптовий стук – не вмирай від інфаркту, це не зомбі апокаліпсис, це Старий Клен стукає у вікно, приколюється.

Горіх

21 квітня – 30 квітня; 24 жовтня – 2 листопада
На коліна, раб, я твоя Велика Біла Пані. У Горіхів вроджена здатність пригнічувати чужу волю. Рятує тільки те, що Горіх не любить сидіти на місці і постійно кудись їздить. Тому що в цьому десь ще купа народу з неподавленою волею, непорядок. Ну а близьким Горіха залишається тільки вибирати між реальним нашийником і метафоричним.

ЖАСМИН

1 травня – 14 травня; 3 листопада – 11 листопада
Ну, він тільки на вигляд – ніжна біла квіточка. На ділі, головна риса Жасмина – цілеспрямованість, і якщо на шляху до мети стоять якісь люди, то Жасмин втомлено зітхає, дістає з кишені балістичну ракету класу «земля-земля», каже: «Нічого особистого» і натискає на червону кнопку. Шлюб з Жасмином – випробування для сильних духом, але ті, які виживуть потрапляють в рай ще в цьому світі.

КАШТАН

15 травня – 24 травня; 12 листопада – 21 листопада
Дипломатія для лохів. Якщо хтось веде себе, як муфлон, Каштан негайно повідомить: «Ти муфлон», не думаючи про наслідки. У Каштана чуття на нещирість, тому лицемірним людям, що потрапили в радіус дії Каштана, негайно дістається колючою кулькою по щоці. Як наслідок, багато Каштанів терпіти не можуть, зате друзі знають – це прямолінійне дерево і справді щиро нас любить.

ЯСЕН

25 травня – 3 червня; 22 листопада – 1 грудня
Багато хто задається питанням: «Ось що завадило ясену відповісти на просте запитання:« Де моя кохана? ». Відповідаємо: питання спочатку було поставлено невірно. Для отримання точної відповіді потрібно було сформулювати приблизно так: «Дорогий ясен, ти такий гарний, ось тобі сто баксів, і, до речі, ти, випадково не знаєш, де моя кохана?». Це не означає, що Ясен меркантильний, це означає, що Ясень – взаємний. Ти до мене з повагою – і я до тебе з повагою. А якщо ні, то йди, питай у хмари або у осені. А я зайнятий – я листям качаю.

ГРАБ

4 червня – 13 червня; 2 грудня – 11 грудня
Хедхантеру варто звернути увагу на людей, що народилися в ці дати. Вони вважаються кращими виконавцями і не пасують ні перед якими завданнями. Особливо це стосується робіт, пов’язаних з дизайном або текстами. Робіт, де замовник, традиційно, дебіл. Граб тут абсолютно незамінний. «Намалювати сім зелених перпендикулярних один в одну ліній у вигляді синього кота? Звичайно, зможу, я ж експерт ».

Інжир

14 червня – 23 червня; 12 грудня – 20 грудня
Інжир, сволота, талановитий. І при цьому відмінний сім’янин. На перший погляд абсолютно ідеальний і дико цим бісить. Зате з точки зору загальноприйнятої моралі Інжир дуже неоднозначний. Він може бути або святим, або абсолютно аморальним типом, нічого середнього, тільки крайності. І з першого погляду ніколи не вгадаєш, яку саме крайність вибрав цей конкретний Інжир.

ДУБ

21 березня – 22 березня
Всього два дні, але це саме ті люди, які коня на скаку, палаючу хату, пригоди, подорожі, нічого не боюся, мені все цікаво, розслабтеся, я все організую самостійно. Якщо хочете вижити з Дубом, то не будьте занудою, а то він кине вас десь у Верхній Вольті верхи на слонові виноградному і полізе в занедбану алмазну шахту з кимось веселішим.

БЕРЕЗА

24 червня
Так, я символ. Віддайте мені почесті.

Оливкове дерево

23 вересня – 24 вересня
Улюблене дерево Афіни, а вона що попало не вибирала. Людям, народженим під деревом мудрості і перемоги, як правило, щастить так, що з боку здається, нібито вони зламали код життя і юзают чіти. Можливо, так воно і є – Афіна пильнує.

БУК

21 грудня – 22 грудня
Бук – дерево міцне й ідеально збалансоване. Ніяких потрясінь, все чітко, правильно і навіть з вогником. За одним винятком – якщо зачепити те, що Бук вважає своїм, він змінює одну букву в назві, перетворюється на Бика і роздирає вам рогами живіт до хребта. А так – мімімі і лапочка.

Джерело – www.pics.ru
http://foka.com.ua/fun/45394

0 коммент.:

Дописати коментар