07 червня 2017

Кілька днів поспіль горів Балабанівський ліс


Через настання спекотної погоди на території Миколаївщини зростає кількість пожеж на відкритих територіях. В переважній частині горить суха трава на відкритих територіях, однак частішають і випадки загорань на території лісових насаджень.

Як повідомляє ГУ ДСНС в області, декілька днів поспіль реєструвалися пожежі хвойної підстилки у Балабанівському лісництві. А у Новобузькому районі існувала загроза перекидання вогню із сухої трави на лісові насадження Баратівського лісового урочища. Загалом за добу зафіксовано 5 пожеж в природних екосистемах загальною площею понад 8 Га.

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області забезпечено оперативне реагування на всі повідомлення, які надходили по лінії 101 та не допущено знищення лісового фонду.

Рятувальники Миколаївщини звертаються до громадян! Не будьте байдужими до навколишнього середовища! Бережіть природу та не провокуйте пожежі в екосистемах! Пам’ятайте, в умовах спекотної погоди навіть маленька іскра може стати причиною масштабної пожежі! Суворо дотримуйтесь правил безпечної поведінки. В екстрених ситуаціях телефонуйте до Служби порятунку за номером 101!

7 июня 2017 8:50

0 коммент.:

Дописати коментар