07 червня 2017

Корнійчук чекає на компромат. ВІДЕО

Ліс рубати не можна заборонити? Хмельниччина славиться своїми “зеленими легенями”, однак, це багатство поступово зникає та рідшає. Місцеві мешканці переконані, основна причина – це шкідники, як без жалю ріжуть дерева і продають їх “на ліво”.

Святе місце порожнім не буває. Історія почалася із того моменту, як тільки «генерал» хмельницького лісу, а так поза очі називали Віталія Митрофановича, пішов на «заслужений» відпочинок. 25 довгих років лісовий міцно тримався у кріслі і пережив кілька влад. По тому оголосили конкурс, і всередині квітня на Хмельниччину прийшла звістка. Колишній очільник Львівського обласного підприємства «Галсільліс» Петро Пешко їде до нас керувати.

Львівські активісти забили в усі дзвони і звернулися до нашої влади із вимогою не допустити призначення одіозного лісівника. Петра Пешка вони звинуватили у корупції.

За кілька тижнів справедливо обурилася частина обласних обранців. Під дахом Білого будинку, коли Михайло Загородний правив сесію, депутати звернулися до Гройсмана із вимогою не призначати посадовців «варяг» із сумнівною репутацією. Мовляв, птах залітний, та й кажуть, за ним золоті верби ростуть.

Ну от, власне, на початку червня Олександр Корнійчук пише до свого колеги зі Львова листа. Голову тамтешньої обласної ради наш губернатор просить надати увесь, так би мовити, «компромат» на лісівника. Від цього залежатиме, чи буде Петро Пешко пиляти наші ліси.

Відтак, аби посадити у крісло одіозного чиновника чи, навпаки, вказати йому на двері, губернатор хоче знати усю правду стосовно його діянь на Львівщині. Ми ж із нетерпінням чекаємо відповіді.

0 коммент.:

Дописати коментар