18 березня 2018

Мінприроди Криму 21 березня проведе акцію «Всеросійський день посадки лісу!»



Міністерство екології та природних ресурсів Республіки Крим 21 березня 2018 роки проведе акцію «Всеросійський день посадки лісу!», приурочену до Міжнародного дня посадки лісу, який заснований за рішенням Генеральної Асамблеї ООН 21 грудня 2012 року.

Захід відбудеться за дорученням Федерального агентства лісового господарства з метою залучення особливої ​​уваги суспільства до проблем відновлення і примноження лісових багатств.

Акція є Всеросійським громадським заходом із посадки лісу, його очищення від сміття, заготівлі лісонасіннєвої сировини, проведення просвітницьких виступів, уроків і лекцій в навчальних закладах, пов'язаних з лісової тематикою.

21 березня в Республіці Крим в рамках акції відбудеться захід щодо доповнення раніше створених лісових культур дуба черешчатого на території Бахчисарайського лісництва, Привільного дільничного лісництва (квартал 47, виділ 55; 56), на площі 1,0 га. Посадка буде проводиться вручну мечем Колесова (вузька сталева лопата для посадки сіянців і саджанців лісових культур). В акції візьмуть участь представники органів влади Республіки Крим.

Також в цей день Кримської республіканської універсальної бібліотеці ім. І Я. Франко буде проведено семінар на тему: «Ліс і лісове господарство».

16.03.2018

0 коммент.:

Дописати коментар