24 березня 2018

Херсонські підприємці опікуються порятунком лісів



До актуальної теми порятунку лісів долучилися й члени бізнес-асоціації Ми-Херсонці. Дмитро Делієв, член Бізнес-асоціації «МИ-ХЕРСОНЦІ», займається досить важливим і дуже потрібним Херсонській області проектом «Твій Ліс». Це посадка дерев у Олешковському лісі.

Даний проект розвивається, але йому потрібна підтримка, адже швидше добрі діла робляться за допомогою спільних зусиль.

Ви можете допомогти матеріально – надати кошти для подальшої реалізації проекту «Твій ліс», згодом отримаєте посилання на всю інформацію про дерево в лісі, яке можна зареєструвати на себе, або подарувати близькій людині.

«Якщо ви підприємець або співробітник організації, яка хотіла б дарувати від свого імені сертифікати на живі дерева в лісі, з вашим логотипом і посиланням на вас, то теж можете дати готівку, ми зробимо вам сертифікати і внесемо в базу. (Рахувати можна приблизно 5-10 грн / сертифікат), решта коштів також будуть внесені на посадку в касу лісництва», – Дмитро Делієв, Громадська організація «Твій ліс».

Члени бізнес-асоціації пропонують поширювати цю інформацію та долучитися небайдужих мешканців міста й області до цього цікавого і важливого проекту з порятунку рукотворних лісів Херсонщини.

Довідково:
Ознайомитись з документами, що підтверджують посадку лісу в 2016 та 2017 роках можете за посиланням:

https://drive.google.com/drive/folders/0BzytnmKc99m3NE1jUGJtUnlSQzg

Фото та відео щодо посадки:

https://drive.google.com/drive/folders/0BzytnmKc99m3UVNETWJ3U2hEcUk

Джерело: БА "Ми-херсонці"

24 Марта, 15:47

0 коммент.:

Дописати коментар